kanten.nu

07/03/2012

Nålterapi skiljer sig från smink på många vis

Filed under: Okategoriserade — @ 18:57

Då man skall genomgå en nålterapi behandling finns det en del att tänka på som är väldigt annorlunda än at bara använda vanligt smink. Klinik behandlingen görs i kur om oftast tre behandlingar som upprepas med 3-6 veckors intervall generellt. Varje behandling tar ca 30-45 minuter. Först rengörs huden noga. Ett sterilt klinikverktyg med en stor mängd titan nålar rullas sen över huden, utan tryck, i ett visst mönster tills hela huden är jämnt behandlad. Behandlingen känns olika beroende på vilken känslighet du har , vissa tycker detta är mycket besvärligt och kränger i stolen. Är du mer känslig lägger vi en enkel bedövning med kräm som tar ca tio minuter. Efter behandlingen appliceras ett anpassat serum och/eller mask anpassat för hudtypen och special kräm för barriärskydd.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2020 kanten.nu