kanten.nu

05/03/2012

PIP är den största skandalen för bröstförstoring

Filed under: Okategoriserade — @ 09:47

PIP borde vara på alla kvinnor läppar – men förvånansvärt lite skrivs i Sverige om ämnet som bara i Frankrike har drabbat 3-400 000 kvinnor. Dålig gel i bröstimplantaten som skulle leda till bröstförstoring och glädje men byttes till en tragedi, är det hela handlar om. Sedan finns det diskussioner om att de kan skapa cancer om de börjar läcka och att en hel de har spruckit med allvarliga konsekvenser men detta har inte helt gått att reda ut. Man gör en mycket sträng tolkning i Frankrike där man uppmanar alla kvinnor med denna typ av implantat att ta bort dom och ersätta med nya material. Byta ut 400 000 implantat kommer hålla den franska sjukvården sysselsatt ett bra tag framöver skulle jag tro.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2021 kanten.nu