kanten.nu

04/03/2012

Hjärtmediciner kan hjälpa tunnhårig mänsklighet

Filed under: Okategoriserade — @ 02:04

Inom sjukvården är det full fart. Det händer ganska mycket på läkemedelsutvecklingen för att minska hjärt-kärlsjukdom, men det tar många år innan ett nytt läkemedel har utprovats ordentligt så att man kan känna sig trygg med behandlingen. Och tur är väl det trots att det ibland känns som mycket långa perioder. Den faktiska målsättningen av behandlingen är att minska insjuknanden och dödlighet. Nya läkemedel bör alltså ha visat denna effekt innan man påbörjar behandling, det vill säga man bör inte nöja sig med att de ”bara” sänker blodtrycket bra. Att vara tunnhårig och lida av håravfall är en symptom som en del tror kunna bero på olika kärldefekter i hårbotten. Hur det är med den saken får framtiden utvisa.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2020 kanten.nu