kanten.nu

02/03/2012

Metoder för håravfall och transplantation blir bättre

Filed under: Okategoriserade — @ 08:59

Alla metoder förfinas hela tiden. Det gäller allt här i samhället och speciellt det där företag kan tjäna stora pengar. Så också vad det gäller skönhetsbehandlingar och speciellt hårtransplantationer vid kraftiga håravfall. Förr i tiden gjorde man hårtransplantation med punch grafts, små grupper av hår ungefär som en rotborste, och det såg inte så naturligt ut. Många operationer från Turkiet och Irak har till och med använt syntetiska hårstrån som de fäst med en mini krok – detta ser helt galet ut. Men som sagt i dag har man förfinat inte bara transplantationsingreppet med att sätta in hårstrået på ett bra sätt utan också när det gäller ärret i nacken där hårstråna tas ifrån.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2020 kanten.nu