kanten.nu

01/03/2012

Ärftligt håravfall kan lösas med hårtransplantation

Filed under: Okategoriserade — @ 18:14

När man vill ha mer hår finns det många olika metoder. Hårtransplantation vid ärftligt håravfall har man hållit på med i femtio års tid och vi vet att transplanterade strån växer hela livet, eller i alla fall under den största tiden. Att hårtransplantation fungerar beror på att man bara tappar hår uppe på huvudet vid ärftligt håravfall medan håret i nacken och på sidorna finns kvar. Varför det är på detta vis vet man inte men det är genetiskt kodat i hårcellerna att dom skall fungera olika beroende på var på huvudet dom växer och det kan man ju se på hur det ser ut på kroppen. Vi har ju inte samma typ av hårstrån överallt – som tur är.Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2021 kanten.nu